Адриан Андреев започва участието си на Чаланджър във Франция през утрешния ден!


Адриан Андреев ще поднови изявите си на сингъл, след като през последните две седмици не се включи в никакви турнири. Третата ни ракета за последно игра при злополучния двубой между България и Мексико за Купа “Дейвис”, когато отстъпи на Хирардо Лопес Виласеньор. Впоследствие Ади можеше да се включи в пресявките на престижната ATP надпревара в Акапулко, само че българинът нямаше нужното време да пристигне навреме и това наложи отказа му от тази наглед прекрасна възможност.

Сега Андреев попадна в квалификациите на Чаланджъра в Лил, където е поставен под номер 4 и ще има нужда от две победи, за да влезе в основната схема. Първият опонент на софиянеца ще бъде Кристофър Хейман, който се намира на 421-та позиция в световната класация, а при победа го очаква евентуален сблъсък с местния представител Дан Адед.

Дебютният двубой на Адриан ще се изиграе през утрешния ден в 10:00 сутринта, а по всяка вероятност пряко излъчване ще има, така че отново бихте могли да го наблюдавате на обичайните линкове в нашия сайт!

Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

източник: tennis.bg

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments