Божидар Краев показа гаджето преди Свети Валентин

Футболният национал Божидар Краев разкри любимата си. Футболистът на португалския Жил Висенте вече дели един покрив с тайнствена азиатка.

Двамата са заедно вече от една година, като това стана ясно от споделена снимка в социалните мрежи. На нея азиатската му приятелка се усмихва и изглежда видимо доволна.

“Една година заедно с моята любов. Толкова съм щастлив, че си част от живота ми. Обичам те, ти си моето щастие”, написа откровено Краев, който досега е бил много свенлив и трудно е разкривал чувствата си.

Преди време той е бил влюбен в синоптичката Натали Трифонова, която му е кака с 6 години, но нищо не последвало, тъй като блондинката е имала сериозен приятел, припомня “България Днес”.

Откакто е в Португалия, Краев рязко смени имиджа си. Той си пусна дълги къдрици, сложи си и шини за изправяне на зъбите, започна да показва и самочувствие на и извън терена.

“Готов съм за лидер на националния отбор”, “Не разбирам защо аз не съм Футболист на годината” – това са само част от по-смелите изказвания на бившия талант на Левски.

източник: offnews.bg

Коментирай

1000
  Subscribe  
Notify of