Жената на Марселиньо най-надарена сред футболните съпруги

Звездата от „Лудогорец” Марселиньо може да се похвали с най-надарената съпруга сред футболните съпруги на отбора. Знойната Изабела събира погледите с най-пищен бюст от години—първо на „Арена”, а сега и в цял Разград, научи HotArena.

Футболната половинка е най-голямата фенка на Марселиньо и го мотивира да е на толкова високо ниво толкова години. Именно Марселиньо вкара първия гол за „орлите” при победа над „Левски” с 2:0 на „Герена”.

Бившият национал, който е роден близо до амазонската джунгла среща любовта на живота си още 15-годишен. Едрогърдата красавица и сега изумява по трибуните на „Лудогорец”, а гръдната й обиколка надхвърля 110 см.

На 12,06,99 година, намерих приятелката си, която стана моя булка, съпруга, майка и никога не се е провалила. Обичам я”, признава плеймейкърът на шампионите.

Марселиньо и половинката му се радват на двамата си синове Жоао Виктор и Мигел. По-големият е на осем и вече тренира в школата на „Лудогорец”, а малкият—на пет, пише „България днес“.

„За годините, през които съм в България, понаучих езика. По-големият ми син го владее по-добре от мен, защото учи в българско училище”, споделя още Марси, който има седем шампионски титли и две участия в груповата фаза на Шампионска лига с „Лудогорец”.

„На 80% се чувствам българин. Ходя си до Бразилия само два пъти в годината–когато имаме почивка. Понякога оставам тук през ваканцията и със семейството ходим на море в България”, споделя още бразилецът.

Той и Изабела често отскачат и до Букурещ, която не е много далеч от Разград.

Миналата година по това време звездата на „Лудогорец” стана и хаджия. Заедно със съпругата си Марселиньо посети Йерусалим и Божи гроб. Сега той отново планира поредното пътуване заедно с близките си, като най-вероятно ще отскочат до Барселона.

„Барселона ми харесва много, защото обичам Меси”, признава бразилецът. Марселиньо не крие, че му се иска да остане в България и след края на активната си кариера, като очаква да получи предложение за мениджърски или треньорски пост в „Лудогорец”.

източник: hotarena.net

Коментирай

1000
  Subscribe  
Notify of