Икарди: Още от самото начало исках да остана в ПСЖ

Нападателят на Пари Сен ЖерменМауро Икарди е категоричен, че през целия си престой под наем в клуба, той е искал да остане за постоянно на “Парк де Пренс”.

“Още щом пристигнах от Италия в Париж, решението ми беше окончателно. Опцията за откупуване можеше да бъде активирана само през този сезон, но за мен всичко беше решено още през миналия. Когато тя стана реална възможност, ние я обсъдихме с мениджърите и Леонардо. Преценихме решението със семейството ми и избрахме да останем. Леонардо след това потвърди, че опцията е активирана. Беше лесно да подпиша.

Ювентус и Наполи? Не, не. Чувствам се добре в Париж. Върнах се в Италия по време на празниците и ги прекарах със семейството ми. Близо е, едва един час със самолет. Сега вече семейството ми изцяло се установи в Париж. Единсон Кавани? С Еди имаме добри взаимоотношения, както на терена, така и извън него. Той е изключителен човек. Такъв, който винаги ще липсва. Все още не съм поискал фланелката с номер 9. На треньора му плащат, за да взема решения. Ако той смята, че даден играч е по-добър за определен мач, ти трябва да уважиш неговия избор”, коментира Икарди пред “Льо Паризиен”.източник: sportal.bg

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments