Молив за устни – трикове за нанасяне

 
 

Не пренебрегвай молива, ако искаш устните ти да изглеждат красиви!

Молив за устни – трикове за нанасяне

1. Избери правилния продукт

Ако искаш да изрисуваш перфектно устните си и да изрисуваш прецизна линия по външния им край, тогава трябва да заложиш на по-твърд молив за устни. Не избирай меки моливи, защото те стоят по-скоро като червило

2. Очертавай внимателно

Молив за устни – трикове за нанасяне

Ако се стремиш да се сдобиеш с визуално по-големи устни, този съвет определено е за теб. Когато очертваш извън устните си, старай се да не прекаляваш в крайчетата на устата. Това може да направи следите от очертаването прекалено видими, което се превърща в грозна гледка.

3. Съчетавай внимателно

Съчетаването на червилото и молива е от изключително значение. За да избегнеш създаването на голям контраст, гримьорите съветват да използваш молив, който е само с един тон по-тъмен от цвета на червилото. По този начин ще придадеш омбре ефект на устните където краищата са в по-тъмен цвят а средата е в светли нюанси.

4. Не се притеснявай ако сгрешиш

На всеки се случва да направи грешка. Ако и на теб ти се случи, просто се погрижи грешното движение да бъде добре скрито. Използвай коректор, който да нанесеш върху неправилните линии. Разнеси добре коректора с бюти блендът и това е, вече имаш перфектна усмивка. 


източник: Cosmopolitan.bg

Коментирай

1000
  Subscribe  
Notify of