Натали Трифонова: Давам се само на един, нека засвидетелства любовта си с дворец!

“Давам се само на един.”  Това сподели синоптичката Натали Трифонова. Освен в ефир пред цяла България блондинката показа любовта си към своята изгора и със снимка с надпис “Твоя”. Последвана от кратко, точно и ясно послание – Негова.

Вероятно любимият й все още се казва Доан Хасан, за чиято любов разкри преди време самата синоптичка . Двамата били заедно още от училище, а сега блондинката била готова да създаде семейство с него , тъй като той бил мъжът за нея. И докато събитията доведат до своя закономерен развой, Натали мечтае за пътешествия в най-екзотичните кътчета на света. И ги осъществява. Вече е била в Куба, Френската ривиера, Санторини и други красиви кътчета. А в рубриката й в bTV, в която представя различни държави и забележителностите им, тя неведнъж споделя за желанието й да почива сред плажове, палми и екзотични коктейли.

“Вижте хората по света какви дворци правят за своите любими. Няма ли кой да построи за нас такива палати и така да засвидетелства любовта си”, обърна се Натали към колежката си Диана Любенова, намеквайки дебело какво трябва да направи Доан за нея.”Най-малко  къща, но и това не е малко”,  отговори Диана.

Натали преглъща не особено приятно чувството, което я обзема при полет със самолет. Обзема я ужас само при мисълта за скачане с бънджи или парашут, спускане със ски или скокове във вода от високо трамплин. За проблема признава самата сексисиноптичка. Затова блондинката предпочита да гледа отстрани с топла напитка, вместо да се овъргаля в снега.

Затова и при посещението си в Боровец наскоро Натали се радваше на прекрасната природа и с него отстрани, където заложи на дълго палто кожени панталони и високи ботуши. Облеклото е далеч от традиционната ски екипировка, пише „България Днес”

източник: hotarena.net

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments